Trafieq Business

Trafieq maakt zich als trainings- en adviesbureau sterk voor nuchtere medewerkers op de werkvloer en op de weg. De veiligheid en gezondheid van medewerkers staat voorop.

Trafieq ondersteunt bedrijven en organisaties volledig in hun aanpak naar een nuchtere werkvloer. Het voorkomen van ongevallen, ziekteverzuim, lusteloze collega’s en irritatie onderling is essentieel. De aanpak van Trafieq is bewezen, uitvoerbaar en effectief en rust op 3 pijlers: voorlichting, handhaving en behandeling.

Naar Trafieq Business

Educatieve maatregelen

Bent u aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol, of voor risicovol rijgedrag? Dan moet u deelnemen aan een EMA-, LEMA-, of EMG-cursus. U komt dan terecht bij Trafieq; wij zijn uitvoerder van alle wettelijk opgelegde educatieve maatregelen LEMA, EMA en EMG.

In onze cursussen richten we ons niet zozeer op het onder controle krijgen van het gebruik, maar vooral op het voorkomen van nadelige effecten van middelengebruik in het verkeer en risicovol rijgedrag.

Naar Trafieq Educatie

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV