Trafieq Business

Trafieq maakt zich als trainings- en adviesbureau sterk voor nuchtere medewerkers op de werkvloer en op de weg. De veiligheid en gezondheid van medewerkers staat voorop.

Trafieq ondersteunt bedrijven en organisaties volledig in hun aanpak naar een nuchtere werkvloer. Het voorkomen van ongevallen, ziekteverzuim, lusteloze collega’s en irritatie onderling is essentieel. De aanpak van Trafieq is bewezen, uitvoerbaar en effectief en rust op 3 pijlers: voorlichting, handhaving en behandeling.

Naar Trafieq Business

Educatieve maatregelen

Per 25 mei zijn de cursussen van het CBR weer opgestart. 

Heeft u vragen over de cursus alcohol (LEMA en EMA) of verantwoord rijgedrag (EMG)? Neem dan direct contact op met het CBR. Ook bij vragen over de sluiting van CBR locaties kan het beste direct met het CBR contact op worden genomen.  Trafieq heeft momenteel helaas geen informatie over de voortgang van de cursussen alcohol en verantwoord rijgedrag.

Neem direct contact op met het CBR via www.cbr.nl of telefonisch via de klantenservice: 088 227 77 00.  

Naar Trafieq Educatie

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV