Expert in veiligheid en duurzame inzetbaarheid

Trafieq is expert op het gebied van veiligheid en duurzame inzetbaarheid met betrekking tot het gebruik van alcohol, drugs en medicijnen op het werk en in het verkeer. We adviseren vele bedrijven en instellingen in sectoren zoals industrie, zorg, overheid en onderwijs.

Lees meer

Diensten

De dienstverlening van Trafieq is gericht op het voorkomen van ongevallen en productieverlies ten gevolge van het onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen. We bieden advies voor een adequaat alcohol-, drugs- en medicijnbeleid, voorlichting en preventie, handhaving en controles en individuele behandeling als zorg gewenst is.

Lees meer

 

Visie en werkwijze

De weg naar de oplossing voor een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer is een waar doolhof. Trafieq weet de weg en neemt uw bedrijf graag mee via de kortste route.

Lees meer

Testimonials 

Klanten aan het woord over het rendement van een goed alcohol-, drugs- en medicijnenbeleid, en cursisten van de Code 95 leefstijl cursus vertellen wat ze eraan gehad hebben.

Bekijk de filmpjes

Laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Ongeldige invoer

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)