Expert in veiligheid en duurzame inzetbaarheid

Trafieq is expert op het gebied van veiligheid en gebruik van alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer en in het verkeer. We adviseren vele bedrijven en instellingen in verschillende sectoren.

Deskundig in gedragsverandering 

Trafieq is landelijk uitvoerder van alle wettelijk verplichte educatieve maatregelen die worden opgelegd bij alcoholgebruik of onveilig rijgedrag in het verkeer (LEMA, EMA, ASP en EMG). Onze zestig trainers zijn stuk voor stuk deskundig op het gebied van middelengebruik en gedragsverandering; de trainingen worden gegeven door onder andere agogen, pedagogen, psychologen, verpleegkundigen, docenten en coaches.

Objectief en zonder oordeel over alcohol- of drugsgebruik

De cursussen van Trafieq worden gegeven zonder oordeel. Onze kennis over de invloed van alcohol-, drugs- en medicijngebruik en de risico's daarvan delen we graag met u. Zónder vermanend vingertje, maar juist objectief, mét humor en relativeringsvermogen. Onze trainingen zijn gericht op kennisoverdracht, bewustwording en gedragsverandering. Ze zijn informatief, maar ook leuk. En wat leuk is blijft hangen: dat is het geheim van ons succes.