Expert in veiligheid en duurzame inzetbaarheid

Trafieq is expert op het gebied van veiligheid en gebruik van alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer en in het verkeer. We adviseren vele bedrijven en instellingen in verschillende sectoren.

Deskundig in gedragsverandering 

Trafieq is landelijk uitvoerder van alle wettelijk verplichte educatieve maatregelen die worden opgelegd bij alcoholgebruik of onveilig rijgedrag in het verkeer (LEMA, EMA, ASP en EMG). Onze zestig trainers zijn stuk voor stuk deskundig op het gebied van middelengebruik en gedragsverandering; de trainingen worden gegeven door onder andere agogen, pedagogen, psychologen, verpleegkundigen, docenten en coaches.

Objectief en zonder oordeel over alcohol- of drugsgebruik

De cursussen van Trafieq worden gegeven zonder oordeel. Onze kennis over de invloed van alcohol-, drugs- en medicijngebruik en de risico's daarvan delen we graag met u. Zónder vermanend vingertje, maar juist objectief, mét humor en relativeringsvermogen. Onze trainingen zijn gericht op kennisoverdracht, bewustwording en gedragsverandering. Ze zijn informatief, maar ook leuk. En wat leuk is blijft hangen: dat is het geheim van ons succes.

Om transparantie te bevorderen en misverstanden te voorkomen handelt Trafieq volgens een gedragscode. In deze gedragscode staat ook hoe eventuele klachten kunnen worden ingediend en daarna worden behandeld bij Trafieq. 

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV