Trafieq zoekt Teamleider Uitvoering (v/m) - 24 uur 

De deadline is verstreken. Het is nu niet meer mogelijk om te reageren.  

Vind jij het leuk om trainers en coaches aan te sturen? Wil jij mensen motiveren om kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers? Vind jij het belangrijk om met je werk ook een maatschappelijke bijdrage te leveren? Bij Trafieq kun je als teamleider voor onze trainers hier volop mee aan de slag! 

Trafieq zoekt een teamleider die op een verbindende en inspirerende manier leiding geeft aan de circa 60 trainers die bij ons in dienst zijn of werken als opdrachtnemer.

Uitvoering van trainingen
Trafieq wil mensen in beweging brengen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor gezondheid, veiligheid en samen werken. Wij doen dit via training, advies en andere ondersteunende diensten gericht op gedragsverandering. Zowel voor bedrijven, als in de publieke sector. Vaak trainen we binnen een vastomlijnd, met de opdrachtgever afgesproken kader. Wij doen dit onder andere in opdracht van het CBR, als landelijk uitvoerder van de Educatieve Maatregelen rond alcohol en verkeer  en verantwoord rijgedrag (LEMA, EMA en EMG). Dit doen we op vijf locaties in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven. 

De Educatieve Maatregelen zijn intensieve geprotocolleerde gedragstrainingen waarbij de trainer onder meer motiverende gespreksvoering inzet. De training heeft een verplicht karakter. In meerdere dagdelen worden aan deelnemers kennis en inzichten in de eigen gedragskeuzes aangereikt. Over de educatieve maatregelen kun je meer lezen op www.trafieq.nl/educatie en www.cbr.nl/cursus.

Teamleider
We zijn op zoek naar een teamleider die het operationele proces aanstuurt. Je zorgt voor de perfecte match tussen Trafieq, de vraag vanuit de opdrachtgever (via sales) en onze pool van trainers en adviseurs. Dit gebeurt in samenwerking met de planners, finance & control, ontwikkelaars en staf. Het belangrijkste onderdeel van het werk is de zorg voor de trainers, jaarlijkse gesprekken met alle trainers, de persoonlijke ontwikkeling en het coördineren van het werkoverleg en de Landelijke Trainersdag. 

Belangrijke voorwaarden 
Je hebt aantoonbaar ruime ervaring als leidinggevende voor professionals. 
Specifieke kennis- en vaardigheden die je nodig hebt in deze functie zijn onder andere:

  • heeft minimaal HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde HBO-opleiding;
  • beschikt over kennis van het werkveld van de trainers, gedragsverandering, educatieve maatregelen, veiligheid, gezondheid, voorlichting en preventie en didactische werkvormen;
  • kan met tact en geduld omgaan met interne en externe klanten;
  • is in staat door te pakken zonder de verbinding te verliezen;
  • is in staat om aan collega’s feedback te geven en te ontvangen en heeft het vermogen tot zelfreflectie; 
  • kan hoofd- en bijzaken onderscheiden en kan beleidsdoelstellingen vertalen in concrete doelen en acties;
  • werkt zelfstandig en volgens (werk)afspraken; 
  • heeft kennis van en ervaring met Google Drive, Exact, Prezi;
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • beheerst de Engelse taal goed.

Wij bieden je een marktconform salaris, maar vooral een prettige sfeer om in te werken en van betekenis te zijn.

Kom in beweging!
Wij bewegen mensen om meer verantwoordelijkheid te nemen voor gezondheid, veiligheid en samen werken. Dat is ons motto en daar gaan we voor. Kom ook in beweging! Graag zien we je mail met CV en motivatie uiterlijk dinsdag 25 februari 23.30 uur via Mieke Koot ( of via ). De deadline is inmiddels verstreken. Het is nu niet meer mogelijk om te reageren. 

Heb je nog vragen over de functie dan kun je terecht bij Robert Mazier (), operationeel directeur. 

 

 

 

Je kunt deze vacaturetekst ook downloaden als pdf.

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV