Individuele behandeling bij disfunctioneren door alcohol, drugs of medicijnen

Overmatig gebruik van alcohol, drugs of medicijnen veroorzaakt in de werksituatie ziekteverzuim, ongevallen en disfunctioneren. Trafieq behandelt werknemers volgens het 3-Partijencontract Consistent© en adviseert bedrijven bij (verslavings)problemen op het werk. Het 3-Partijencontract Consistent© is een unieke methode om problemen met alcohol, drugs of medicijnen op de werkvloer aan te pakken. Er wordt snel en discreet gewerkt. De medewerker blijft als regel aan het werk, win-win situatie voor werknemer én werkgever.

Beter functioneren met de juiste begeleiding

Het 3-Partijencontract Consistent© is een overeenkomst tussen werkgever, werknemer en de therapeut van Trafieq Business BV. Hierin wordt vastgelegd dat Trafieq de medewerker begeleidt bij zijn probleem met als doel dat hij beter gaat functioneren. De werknemer verplicht zich in behandeling te gaan. De werkgever vergoedt de kosten en wordt geïnformeerd als de werknemer de behandeling verbreekt. Bij behandeling volgens het 3-Partijencontract Consistent© is de privacy van de werknemer uiteraard gegarandeerd. Het doel van de behandeling is in alle gevallen: “Behandeling van disfunctioneren op het werk als gevolg van middelenmisbruik, waaronder maar niet uitsluitende excessief gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken, sex en/of gamen”.

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)