Workshops en cursussen op maat

Vraagt de situatie in uw bedrijf, organisatie of onderwijsinstelling om een specifiek aanbod? Trafieq verzorgt cursussen, workshops en lezingen op gebied van veiligheid en middelengebruik op maat.

U kunt daarbij denken aan preventieve workshops tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsevenement met thema’s als vitaliteit, veiligheid en gezondheid. Of aan lesmodules voor scholieren en studenten, informatieve presentaties tijdens borrels of netwerkbijeenkomsten, of gerichte voorlichting aan beroepschauffeurs.

Informatie die blijft hangen

Ons maatwerkaanbod wordt volledig vertaald naar wat er speelt in uw organisatie, met thema’s die voor u belangrijk zijn en aansluiten bij de dagelijkse praktijk van uw medewerkers.

De cursussen, workshops en lezingen op maat zijn laagdrempelig, hebben een realistische insteek en zijn behalve informatief ook nog eens leuk om te volgen. Dat is de ideale combinatie: de informatie blijft gegarandeerd hangen.

Workshop ADM

De workshop ADM (Alcohol, Drugs, Medicijnen) heeft als doel het voorkomen dat de medewerker onder invloed op het werk verschijnt. Deze workshop is interactief waardoor er ruimte is de theorie te vertalen naar de eigen praktijk.

Lezingen voor grote groepen

Anders dan bij een workshop is een lezing hoofdzakelijk gericht op kennisoverdracht. Het aantal deelnemers en de duur van de lezing wordt in overleg met de klant bepaald.

Training signaleren van alcohol, drugs en medicijnen voor leidinggevenden en om te gaan met medewerkers onder invloed

Het doel van deze training is het leren herkennen van een medewerker die onder invloed is van alcohol of drugs en het bespreekbaar maken van het vermoeden. Ook worden gesprekstechnieken besproken en geoefend.

Code 95

Trafieq verzorgt ook verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. De Code 95 cursus Leefstijl is een praktijkgerichte cursus die u direct resultaat oplevert: uw chauffeurs gaan fitter, gezonder en beter geïnformeerd de weg op!

Voorlichtingsmateriaal

Trafieq biedt ook verschillende soorten voorlichtingsmateriaal (posters, voorlichtingsfolders, animaties etc). Voorlichtingsmateriaal is altijd maatwerk en wordt vervaardigd door vormgevers met hoge kwaliteitsnormen.

 

Momenteel biedt Trafieq in samenwerking met SBO ook de cursus ADM-beleid aan. Na het volgen van deze cursus heeft u alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan met het samenstellen van uw ADM-beleid. De cursus bestaat uit verschillende modules, verdeeld over meerdere dagen, en is bedoeld voor veiligheidsdeskundigen, managers, MT -leden, PZ-functionarissen, HSE professionals en Preventiemedewerkers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in!

Heeft u een vraag over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030- 307 02 03