Workshops en cursussen op maat

Vraagt de situatie in uw bedrijf, organisatie of onderwijsinstelling om een specifiek aanbod? Trafieq verzorgt cursussen, workshops en lezingen op gebied van veiligheid en middelengebruik op maat.

U kunt daarbij denken aan preventieve workshops tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsevenement met thema’s als vitaliteit, veiligheid en gezondheid. Of aan lesmodules voor scholieren en studenten, informatieve presentaties tijdens borrels of netwerkbijeenkomsten, of gerichte voorlichting aan beroepschauffeurs.

E-learning

Trafieq biedt naast de groepsgewijze voorlichting ook E-learning modules aan. E-learning kan worden ingezet bij medewerkers voor wie het niet mogelijk ( of nieuwe medewerkers) is om groepsgewijze cursussen te volgen. E-learning kan ook worden ingezet als opfrissen van de kennis om medewerkers jaarlijks of tweejaarlijks te toetsen op hun kennis, houding en bewust blijven.

We kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van ons op maat gemaakte programma voor uw bedrijf.

Informatie die blijft hangen

Ons maatwerkaanbod wordt volledig vertaald naar wat er speelt in uw organisatie, met thema’s die voor u belangrijk zijn en aansluiten bij de dagelijkse praktijk van uw medewerkers.

De cursussen, workshops en lezingen op maat zijn laagdrempelig, hebben een realistische insteek en zijn behalve informatief ook nog eens leuk om te volgen. Dat is de ideale combinatie: de informatie blijft gegarandeerd hangen.

Workshop ADM

De workshop ADM (Alcohol, Drugs, Medicijnen) heeft als doel het voorkomen dat de medewerker onder invloed op het werk verschijnt. Deze workshop is interactief waardoor er ruimte is de theorie te vertalen naar de eigen praktijk.

Lezingen voor grote groepen

Anders dan bij een workshop is een lezing hoofdzakelijk gericht op kennisoverdracht. Het aantal deelnemers en de duur van de lezing wordt in overleg met de klant bepaald.

Code 95

Trafieq verzorgt ook verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. De Code 95 cursus Leefstijl is een praktijkgerichte cursus die u direct resultaat oplevert: uw chauffeurs gaan fitter, gezonder en beter geïnformeerd de weg op!

Voorlichtingsmateriaal

Trafieq biedt ook verschillende soorten voorlichtingsmateriaal (posters, voorlichtingsfolders, animaties etc). Voorlichtingsmateriaal is altijd maatwerk en wordt vervaardigd door vormgevers met hoge kwaliteitsnormen.

 

Momenteel biedt Trafieq in samenwerking met SBO ook de cursus ADM-beleid aan. Na het volgen van deze cursus heeft u alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan met het samenstellen van uw ADM-beleid. De cursus bestaat uit verschillende modules, verdeeld over meerdere dagen, en is bedoeld voor veiligheidsdeskundigen, managers, MT -leden, PZ-functionarissen, HSE professionals en Preventiemedewerkers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in!

Heeft u een vraag over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030- 307 02 03

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)