Disclaimer digitale leeromgeving Trafieq

Trafieq houdt haar online leeromgeving up-to-date en biedt zo actueel mogelijke informatie. Toch kan het voorkomen dat de digitale leeromgeving (tijdelijk) niet beschikbaar is of onjuistheden of onvolkomenheden bevat.

Trafieq aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade die voortvloeit uit het bezoeken van deze digitale leeromgeving, of die het gevolg is van het niet kunnen verkrijgen van toegang tot deze digitale leeromgeving, of die het gevolg is van onvolkomenheden in de informatie die via deze digitale leeromgeving wordt aangeboden.

Trafieq wil haar bezoekers zo volledig mogelijk informeren. Daarom zijn op sommige pagina's in deze digitale leeromgeving links of verwijzingen opgenomen naar websites of diensten van derden.

Trafieq is niet verantwoordelijk voor door derden verstrekte informatie of aangeboden diensten.

Het auteursrecht op de volledige inhoud van deze digitale leeromgeving berust bij Trafieq en mag niet zonder toestemming worden gebruikt of overgenomen.

 

Contact:

Heeft u vragen over de online afronding van de Educatieve Maatregel Gedrag en de Lichte Educatieve Maatregel Alcohol? Neem dan contact op met Trafieq via cbrcursus@trafieq.nl 

Voor overige vragen over de elearning mogelijkheden bij Trafieq kunt u terecht bij advies@trafieq.nl 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene leveringsvoorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.