Actueel

Wij staan in de krant!

Een mooi interview met onze directeur Harry Rienmeijer die steeds vaker merkt dat we ons ervan bewust zijn dat alcohol zowel op de weg als op de werkvloer niet kan!

 

Trafieq viert 10 jarig jubileum met start nieuwe stichting

Trafieq geeft op 4 december de samenleving een cadeau met de presentatie van Stichting Werk + Alcohol en Drugs ter ere van haar 10-jarig jubileum. Deze nieuwe stichting richt zich op het verspreiden van kennis over de gevolgen van alcohol, drugs en medicijnen op het functioneren van medewerkers op de werkvloer. Trafieq nodigt anderen uit ook hun schouders te zetten onder deze nieuwe stichting. Lees meer.

 

Verminder uw verzuim met een ADM-beleid

Wilt u de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers verbeteren en het kort verzuim verlagen? Download dan hier de white paper Verzuim, uitval en productieverlies verminderen door alcohol-, drugs- en medicijnbeleid.

 

Trafieq Dienstverlening

Trafieq adviseert en informeert organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen over alcohol- en drugs(beleid), wetgeving en veiligheid. Door onze ruime ervaring met trainingen en workshops op gebied van middelengebruik en veiligheid weten wij het thema te vertalen naar ieders dagelijkse praktijk.

Onze trainingen, cursussen en workshops zijn gericht op kennisoverdracht en bewustwording. Wij werken zonder oordeel en spreken de taal van de cursisten. De trainingen zijn laagdrempelig, informatief maar ook reëel, en leuk. En wat leuk is blijft hangen!

Naar Trafieq Business

Educatieve maatregelen

Bent u aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol, of voor risicovol rijgedrag? Dan moet u deelnemen aan een EMA-, LEMA-, of EMG-cursus. U komt dan terecht bij Trafieq; wij zijn uitvoerder van alle wettelijk opgelegde educatieve maatregelen LEMA, EMA en EMG.

In onze cursussen richten we ons niet zozeer op het onder controle krijgen van het gebruik, maar vooral op het voorkomen van nadelige effecten van middelengebruik in het verkeer en risicovol rijgedrag.

Naar Trafieq Educatie

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)