Actueel

Zonder voorlichting hebben alcohol- en drugscontroles geen zin

De krantenkop vorige week vrijdag 'helft van VDL Nedcar medewerkers onder invloed van drank of drugs' zal niet aan je voorbij zijn gegaan. Er is meer duidelijkheid gekomen en het blijkt dat Nedcar dit jaar totaal 300 medewerkers getest heeft met een wangslijm en/of blaastest nadat een speciaal getrainde hond was aangeslagen. Deze informatie werpt een ander licht op de zaak echter dat neemt niet weg dat veel medewerkers positief getest zijn. Lees meer.


Verminder uw verzuim met een ADM-beleid

Wilt u de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers verbeteren en het kort verzuim verlagen? Download dan hier de white paper Verzuim, uitval en productieverlies verminderen door alcohol-, drugs- en medicijnbeleid.

 

Trafieq Dienstverlening

Trafieq adviseert en informeert organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen over alcohol- en drugs(beleid), wetgeving en veiligheid. Door onze ruime ervaring met trainingen en workshops op gebied van middelengebruik en veiligheid weten wij het thema te vertalen naar ieders dagelijkse praktijk.

Onze trainingen, cursussen en workshops zijn gericht op kennisoverdracht en bewustwording. Wij werken zonder oordeel en spreken de taal van de cursisten. De trainingen zijn laagdrempelig, informatief maar ook reëel, en leuk. En wat leuk is blijft hangen!

Naar Trafieq Business

Educatieve maatregelen

Bent u aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol, of voor risicovol rijgedrag? Dan moet u deelnemen aan een EMA-, LEMA-, of EMG-cursus. U komt dan terecht bij Trafieq; wij zijn uitvoerder van alle wettelijk opgelegde educatieve maatregelen LEMA, EMA en EMG.

In onze cursussen richten we ons niet zozeer op het onder controle krijgen van het gebruik, maar vooral op het voorkomen van nadelige effecten van middelengebruik in het verkeer en risicovol rijgedrag.

Naar Trafieq Educatie