Trafieq zoekt accountmanager v/m

////
 

logo

Trafieq zoekt accountmanager v/m

Ben jij sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties? Denk jij buiten de kaders en wil jij meebouwen aan een snelgroeiend bedrijf wat al 12 jaar bestaat, maar nog steeds de energie heeft van een start-up? Ben jij iemand die de regie in handen neemt en een goede samenwerking met collega's als een belangrijke voorwaarde ziet? Dan zoeken we jou.

Trafieq is per direct op zoek naar een gedreven en energieke accountmanager die de behoeften van de klant op een verbindende en inspirerende manier weet om te zetten in een succesvolle samenwerking.

Reageer uiterlijk maandag 10 augustus 23.30 uur! 

De accountmanager die we zoeken is hét gezicht van Trafieq naar klanten, leads en prospects. De accountmanager neemt de leiding in het gehele acquisitie- en verkoopproces; van promotie, lobby en relatiebeheer tot het adviseren van de klant. Dat betekent dat een grote mate van flexibiliteit, zelfsturing en inzetbaarheid op alle onderdelen van het gehele verkoopproces wordt verwacht. 

Leeftijd, gender, (culturele) achtergrond speelt bij de selectie geen enkele rol. Wij zoeken naar een collega die ons team verrijkt.

Lees hier de volledige vacaturetekst voor meer informatie en reageren. 


 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter