Op woensdag 20 september 2017 organiseert Trafieq de training Signalering van ADM voor leidinggevenden. Dit is een cursus met open inschrijving. Tijdens deze cursus leert u signaleren of een medewerker onder invloed is van alcohol, drugs of medicijnen. U leert te constateren van welk middel de betrokkene onder invloed is en hoe te communiceren met deze medewerker. Daarnaast krijgt u tips over het verdere traject binnen uw organisatie bij problematisch gebruik van alcohol, drugs of medicijnen.

De cursus vindt plaats op een van de trainingslocaties van Trafieq. Heeft u interesse in deze training? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel ons: 030 - 30 70 203

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol.

Op donderdag 26 januari was Harry Rienmeijer, directeur van Trafieq, keynote speaker op Congres Industriële Veiligheid. Aanwezigen op dit congres waren voornamelijk veiligheidsmanagers uit de industriesector. Ook werd tijdens het congres de ADM-scan gelanceerd. Met de ADM-scan brengt u binnen 10 minuten de risico's in uw bedrijf in kaart. 

De ADM-scan van Trafieq is afgelopen week op het congres Industriële Veiligheid in Utrecht gelanceerd. De eerste reacties van gebruikers zijn positief. De online tool is bedoeld om een indruk te krijgen van het risico dat alcohol-, drugs- en medicijngebruik op het werk met zich meebrengt.

Weet u welke risico's uw bedrijf loopt door alcohol, drugs en medicijnen (ADM) op de werkvloer? Met de ADM-scan heeft u binnen enkele minuten inzicht in de risico's.

Een groot deel van het ‘kort verzuim’ in het bedrijfsleven wordt veroorzaakt door gebruik van alcohol, drugs en medicijnen met als effect verzuim, productieverlies en onveilige situaties.

Met de online tool krijgt u een indruk van het risico dat alcohol-, drugs- en medicijngebruik op het werk met zich meebrengt.Daarbij wordt ook gekeken naar de kans en het mogelijke effect van middelengebruik en de effectiviteit van eventueel reeds bestaand beleid.

Trafieq begeleidt u graag naar een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer.

Breng nu uw risico in kaart met de ADM-scan

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Alle nieuwsberichten