Waarom kiezen werkgevers voor de Code 95 cursus Leefstijl van Trafieq?

Er bestaat nog veel onwetendheid over de invloed van alcohol, drugs en medicijnen op de hersenen. De Code 95 cursus Leefstijl van Trafieq biedt uitkomst. De focus van deze cursus ligt op de nadelige gevolgen van alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer. Hoe lang duurt het voordat een biertje of een jointje is verdwenen uit het lichaam? En wat is een standaard glas bier? Een fluitje of een flesje? Welke invloed heeft antibiotica op de afbraak van alcohol? Welke invloed hebben benzodiazepines op de rijvaardigheid? Uiteraard is er in de cursus ook veel aandacht voor de bevordering van een gezonde leefstijl zoals gezond eten, gezond bewegen, stoppen met roken en omgaan met stress.

Restalcohol

Iedere beroepschauffeur weet het: alcoholgebruik en verkeersdeelname gaan niet samen. Toch ontmoeten wij in onze trainingen van de educatieve maatregelen (Lema en Ema) regelmatig chauffeurs die met (rest)alcohol op achter het stuur zijn aangehouden. Restalcohol is alcohol van de vorige avond. Rijden onder invloed kan desastreus zijn voor beroepschauffeurs en hun werkgevers. Bewustwording en gedragsverandering kan veel leed, hoge kosten en persoonlijke en zakelijke schade voorkomen.

Heeft u interesse in een van de extra Code 95 Leefstijl cursussen van Trafieq? Mail naar advies@trafieq.nl of bel naar: 030 - 30 70203!

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.