OVK-ers opgelet! Op 20 november verzorgt Trafieq een actualiteitendag die ertoe doet!

Zie jij regelmatig medewerkers nog onder invloed van alcohol of drugs aan het werk? Met alle gevolgen van dien? Het komt vaak voor, alcohol en drugs horen er in onze maatschappij namelijk gewoon bij. Je moet er alleen niet aan denken wat dit betekent voor de veiligheid van medewerkers.

Wil jij met voldoende zelfvertrouwen kunnen optreden als iemand niet nuchter aan het werk is? Wil je jouw directie en management kunnen adviseren welk beleid en concrete acties er nodig zijn om een nuchtere en veilige werkvloer te krijgen? Grijp je kans en laat je nascholen over ADM.

Speciaal voor Operationeel VeiligheidsKundigen organiseert Trafieq i.s.m. Gelling Publishing en Training een actualiteitendag Risicobeheersing ADM (Alcohol, Drugs en Medicijnen). 


Locatie, tijd, kosten
Locatie: Van der Valk Nieuwerkerk aan den IJssel
Tijd: 14.00 uur – 20.45 uur, inclusief een werkdiner.
Kosten: € 395,00 excl. BTW. incl. herregistratie bij Hobéon.

Voor wie?
Deze bijscholingsdag is voor Operationeel Veiligheidskundigen (OVK-ers) en Middelbaar Veiligheidskundigen (MVK-ers).

Accreditatie
SKO-Hobéon: 1 punt voor niet bij Hobéon geregistreerde OVK-ers.
Geregistreerde OVK’ers wonen deze bijscholingsdag bij voor de continuïteit van hun inschrijving in het OVK-register.

Meer weten? Ga dan naar: http://gellingveiligheid.nl/actualiteitendagen/risicobeheersing-adm-alcohol-drugs-en-medicijnen/  

Of 

Meld je hier direct aan 

 

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.