Hoera! Trafieq is ISO gecertificeerd


"ISO certificaten behalen we niet voor onszelf, maar vooral voor onze relaties, zij kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en de hoogste bescherming van gegevens."

Hoera! Trafieq is ISO gecertificeerd! Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons heel belangrijk. Trafieq doet er alles aan om gegevens van ons en onze relaties optimaal te beschermen. Wij hebben daarom niet één, maar zelfs twee certificaten behaald: ISO 9001 en ISO 27001. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? 

ISO 9001  

"We kunnen wel vertellen dat we de hoogste kwaliteit bieden, maar met certificering voor ISO 9001 is het bewezen.

Trafieq ISO 9001

ISO 9001:2015 is de meest bekende norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing. Het doel hiervan is om als bedrijf continu de kwaliteit van onze dienstverlening en interne processen te verbeteren. Het resultaat: tevreden relaties!

 

 

 

 

 

ISO 27001

Trafieq ISO 27001

"Met ISO 27001 zeggen we niet alleen dat informatie bij ons in goede handen is, maar tonen we dat ook aan."

ISO 27001:2013 is de standaard voor informatiebeveiliging. We laten hiermee zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Het is een waarborg voor het veilig omgaan met alle informatie en en persoonsgegevens.

 

 

 

 Jaarlijkse toetsing

Trafieq wordt ieder jaar opnieuw getoetst, zo zorgen wij ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste norm!

De ISO eisen zijn torenhoog. Zo weet je zeker dat er wordt samengewerkt met een betrouwbaar bedrijf met aantoonbare hoge standaarden op dataveiligheid en kwaliteit.

 

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene leveringsvoorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.