Waar is Trafieq nou helemaal mee bezig?!

Naast ons dagelijks werk als het geven van advies en trainingen op gebied van veiligheid en middelengebruik voor bedrijven en instellingen is Trafieq ook dit jaar weer te vinden op verschillende congressen. 

Wij hebben ook een aantal interessante trainingen met open inschrijving ontwikkeld die we in samenwerking met verschillende organisaties uitvoeren. Er zijn nog enkele plekken vrij!

Events

  • Trafieq is dit jaar met een stand te vinden op Congres Industriële Veiligheid op 28 januari in Utrecht. Dit congres is vooral bedoeld voor QHSE-managers werkzaam in de industrie. Harry Rienmeijer, directeur van Trafieq, houdt er een lezing over de voordelen van een goed alcohol-, drugs- en medicijnbeleid in de industrie.
  • Samen met partner Dräger is Trafieq te vinden op Nationaal Congres Alcohol en Drugs van het Trimbos-instituut op 16 en 17 maart in Amersfoort.
  • In samenwerking met het Nivre organiseert Trafieq een seminar voor risicodeskundigen van verzekeraars over de voordelen van een goed ADM-beleid om schadekosten te beperken.

Trainingen

Naast deze events heeft Trafieq een aantal trainingen met open inschrijving ontwikkeld die we in samenwerking met verschillende organisaties uitvoeren. Er zijn nog enkele plekken vrij!

  • Wij bieden in samenwerking met onze partner Dräger de module 'Signalering middelengebruik voor leidinggevenden' aan. In de module wordt allereerst ingegaan op de verschillende middelen, vorm en effecten. Vervolgens wordt aandacht besteedt aan (bedrijfsspecifieke) risico’s. Kern van de module is hoe je kunt herkennen of een persoon onder invloed is. Tot slot wordt de deelnemer de beginselen bijgebracht van het omgaan met mensen die onder invloed zijn.
  • In samenwerking met SBO biedt Trafieq de training 'Omgaan met verwarde personen' aan. In deze cursus ligt de aandacht op de opvang en hulpverlening aan verwarde personen en hoe onveiligheid en overlast veroorzaakt door verwarde personen kan worden voorkomen. 

Er zijn nog enkele plekken vrij, dus u kunt zich nog inschrijven.

Wilt u meer informatie over de trainingen van Trafieq? stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle nieuwsberichten

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)