Bewustzijnscursus alcohol en drugs voor beginnend bestuurders

Er is nauwelijks voorlichting vanuit rijscholen of de overheid over de invloed van alcohol en drugs op de rijvaardigheid. Een enkele gemeente daargelaten. Zo heeft de gemeente Etten-Leur een mooi initiatief om beginnende bestuurders bewust te maken van de grote risico’s van alcohol en drugs bij deelname aan het verkeer, zo is te lezen in het krantenartikel hieronder.

 

De oplossing van Trafieq

Trafieq stapt graag in het gat wat overheden en rijscholen vaak laten liggen en biedt gemeentes en rijscholen bewustzijnscursussen aan voor beginnende bestuurders. 

Trafieq is expert op gebied van veiligheid en alcohol- en drugsgebruik in het verkeer. Onze 50 trainers zijn stuk voor stuk hoog opgeleid en deskundig als het gaat om middelengebruik en gedragsverandering. Zij weten als geen ander hun kennis te delen, zónder vermanend vingertje, zónder oordeel, maar mét humor. Onze cursussen zijn dus niet alleen informatief, maar ook leuk. En wat leuk is, blijft hangen. Dat is het geheim van ons succes!

Bent u werkzaam bij een gemeente of rijschool? Neem dan gerust contact met ons op hierover. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle nieuwsberichten

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV