Dräger en Trafieq bezegelen strategische samenwerking

Patrick van Vugt, Business Unit Manager bij Dräger en Harry Rienmeijer, directeur Trafieq Business B.V., bezegelden op 18 april j.l. met hun handtekening de strategische samenwerking in alcohol-, drugs- en medicijncontroles op de werkvloer.  Dräger is o.a. de exclusieve leverancier van alcoholtesters voor de politie. 

Zekerheid

Bij veel bedrijven met een ADM-beleid geldt ‘zero tolerance' t.o.v. alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer. Voor het bedrijfsleven is vaak de eerste vraag aan Trafieq om alcohol-of drugscontroles te komen uitvoeren. Trafieq maakt daarbij uitsluitend gebruik van de ademanalyse-apparatuur en speekseltesten van Dräger. 

Omdat de alcohol- en drugstesten van Dräger voor 97% accuraat zijn, hebben  klanten daarmee de zekerheid dat de resultaten van de testen boven iedere twijfel verheven zijn. Dat is belangrijk omdat de testresultaten verregaande gevolgen kunnen hebben voor werknemers en werkgevers. 

Dräger en Trafieq versterken elkaar in hun dienstverlening op het gebied van preventie en controle van alcohol-, drugs en medicijngebruik op de werkvloer en in het verkeer. 

Wat levert dit een bedrijf op?

  • veilige werkvloer en veilig onderweg
    medewerkers zijn niet meer onbewust onder invloed van middelen
  • minder ziekteverzuim
  • heldere afspraken over medicijngebruik
  • openheid over gebruik van middelen en onder invloed zijn op de werkvloer 
  • zorg voor alle medewerkers 
  • behoud van medewerkers (geen langdurig ziekteverzuim)
  • doelmatige ontslagprocedure, indien noodzakelijk

Wilt u meer informatie over de alcohol-, drugs- en medicijncontroles van Trafieq? Stuur dan een e-mail naar:  Onze consultants komen graag bij u langs voor een gesprek.

Alle nieuwsberichten

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV