Consistent en Trafieq kiezen voor win-win

Overmatig gebruik van alcohol, drugs of medicijnen veroorzaakt ziekteverzuim, ongevallen en disfunctioneren. In de unieke methode van Consistent wordt een overeenkomst gesloten tussen werkgever, werknemer en behandelaar van Trafieq: het Drie-Partijencontract.

In het Drie-Partijencontract wordt vastgelegd dat een behandelaar van Trafieq een werknemer binnen een bedrijf begeleidt bij disfunctioneren door middelengebruik. De behandelende therapeuten van Trafieq hebben de opleiding om dit Drie-Partijencontract uit te voeren succesvol afgerond. Uniek aan de methode is dat werknemer zich verplicht mee te werken aan de behandeling, zich niet ziek meldt en dus aan het werk blijft. De werknemer doorbreekt hiermee niet de routine van het dagelijks leven en de werkgever heeft geen ziektekosten. Een uitstekend voorbeeld van een win-win situatie voor werkgever en werknemer en een vorm van samenwerking waar Trafieq trots op is!

Wilt u meer informatie over het Drie-Partijencontract? Stuur dan een mail naar  

Een van onze consultants komt graag bij u langs voor een gesprek.

Alle nieuwsberichten

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV