Consistent en Trafieq kiezen voor win-win

Overmatig gebruik van alcohol, drugs of medicijnen veroorzaakt ziekteverzuim, ongevallen en disfunctioneren. In de unieke methode van Consistent wordt een overeenkomst gesloten tussen werkgever, werknemer en behandelaar van Trafieq: het Drie-Partijencontract.

In het Drie-Partijencontract wordt vastgelegd dat een behandelaar van Trafieq een werknemer binnen een bedrijf begeleidt bij disfunctioneren door middelengebruik. De behandelende therapeuten van Trafieq hebben de opleiding om dit Drie-Partijencontract uit te voeren succesvol afgerond. Uniek aan de methode is dat werknemer zich verplicht mee te werken aan de behandeling, zich niet ziek meldt en dus aan het werk blijft. De werknemer doorbreekt hiermee niet de routine van het dagelijks leven en de werkgever heeft geen ziektekosten. Een uitstekend voorbeeld van een win-win situatie voor werkgever en werknemer en een vorm van samenwerking waar Trafieq trots op is!

Wilt u meer informatie over het Drie-Partijencontract? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een van onze consultants komt graag bij u langs voor een gesprek.

Alle nieuwsberichten