Quick-Scan alcohol, drugs, medicijnen binnenkort online

Hoewel het gebruik van alcohol- en drugs tijdens het werk niet vaak voorkomt, komt 'onder invloed zijn tijdens het werk' veel vaker voor dan gedacht wordt. Sterker nog, Trafieq durft uit ervaring te stellen dat bij veel bedrijven medewerkers met enige regelmaat onder invloed van alcohol, drugs en/of medicijnen aan het werk zijn en dat ieder bedrijf hierin een risico loopt! De Quick-Scan van Trafieq kan een bedrijf hierin snel duidelijkheid bieden.

Invulling van de Quick-Scan resulteert in een rapportcijfer, een beknopt rapport over de uitkomsten en de mogelijkheid om kosteloos een adviesgesprek te voeren met een van de consultants van Trafieq. Op basis hiervan kunnen bedrijven een ADM-beleid vormgeven om op die manier ziekteverzuim en bedrijfsongevallen terug te dringen en de werkomgeving veiliger en gezonder te maken. Onderdelen van een goed vormgegeven ADM-beleid zijn voorlichting, handhaving en zorg. Dat is niet alleen winst voor werkgever en werknemer, ook draagt een veiliger bedrijf bij aan een veiliger omgeving. 

Heeft u interesse in de gratis Quick-scan? Stuur dan een e-mail naar  

Alle nieuwsberichten

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV