Summerschool Code 95 bij Trafieq

Vóór 10 september van dit jaar moeten beroepschauffeurs de benodigde 35 punten hebben behaald om met een geldig rijbewijs te mogen rijden. Vele beroepschauffeurs voldoen nog niet aan deze wettelijke eisen terwijl de tijd gaat dringen. Om die reden geeft Trafieq in de zomer een aantal extra cursussen Code 95 op onze locatie Kanaalweg 22A in Utrecht. Trafieq biedt gecertificeerde Code 95 cursussen Leefstijl aan met een focus op alcohol, drugs, medicijnen en de risico’s voor beroepschauffeurs.

Kostenbesparing

Met de cursus Leefstijl snijdt het mes aan twee kanten voor ondernemingen; enerzijds bevordert de cursus de duurzame inzetbaarheid van chauffeurs door hen te informeren over de werking van alcohol, drugs en medicijnen op de hersenen en de invloed op de rijvaardigheid. Anderzijds kan men met dergelijke voorlichting het aantal incidenten verminderen en (imago)schade en kosten reduceren. 

Trafieq heeft drie cursussen Leefstijl met open inschrijving ingepland. Deze vinden plaats op vrijdag 26 augustus, zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september 2016 op de trainingslocatie van Trafieq in Utrecht. Meer inhoudelijke informatie over de cursus Leefstijl vindt u hier

Heeft u interesse in een van de extra Code 95 Leefstijl cursussen van Trafieq? Mail naar of bel naar: 030 - 30 70203

Alle nieuwsberichten

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV