3-partijencontract voor duurzame inzetbaarheid personeel

Het 3-Partijencontract Consistent© is een unieke methode om problemen rond alcohol, drugs en (bewustzijnsveranderende) medicijnen op de werkvloer aan te pakken. Er wordt snel en discreet gewerkt. De medewerker blijft als regel aan het werk waardoor de dagelijkse routine van de medewerker blijft bestaan en hij dus niet wordt ziek gemeld. Een win-win situatie voor werknemer én werkgever.

Raamovereenkomst

Bij verslavingsproblematiek is het van belang snel na signalering actie te ondernemen. Dat kan door middel van een raamovereenkomst waarmee behandeling volgens het 3-partijencontract in gang wordt gezet. Een dergelijk raamovereenkomst kunt u nu al met Trafieq afsluiten, maar verplicht u nog tot niets.  

In het raamovereenkomst zijn een aantal voorwaarden afgesproken zoals prijs, kwaliteit en levertijd zodat Trafieq snel en efficiënt kan starten met de behandeling en coaching. Op die manier kan Trafieq binnen één werkdag na melding van de opdracht schriftelijk bevestigen dat zij de opdracht aanvaardt. Binnen twee werkdagen na aanvaarding van de opdracht zal Trafieq ervoor zorgen dat een hulpverlener contact opneemt met zowel de betreffende werknemer als diens leidinggevende.

Voor het 3-partijencontract geldt dus geen wachtlijst of bureaucratische rompslomp. De medewerker die hulp behoeft, wordt direct in de hulpvraag voorzien en kan gewoon aan het werk blijven.

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV