Whitepaper: Terugdringen kort verzuim door aandacht voor alcohol, drugs en medicijnen

Een groot deel van het ‘kort verzuim’ in het bedrijfsleven wordt veroorzaakt door het gebruik van alcohol, drugs en medicijnen. Dit kort verzuim is eenvoudig terug te dringen met goede voorlichting aan het personeel en een doeltreffend beleid.

De politiek bekommert zich om maatschappelijke effecten en kosten van alcohol en drugs in het publieke domein, maar de werkgever draagt zelf verantwoordelijkheid voor de veiligheid op zijn eigen werkvloer. Intussen is het onderwerp taboe, terwijl de werkgever dagelijks geconfronteerd wordt met onnodig productieverlies, verzuim en ongevallen. De aandacht voor alcohol, drugs en medicijnen op werkvloer, de risico’s en gevolgen ervan groeit, maar veel bedrijven weten nog niet goed wat ze ermee aan moeten.

Hoe kan een werkgever risico’s, schade en hoge kosten als gevolg van gebruik van alcohol drugs en medicijnen voorkomen? Trafieq heeft het antwoord. 

Download hier de whitepaper.

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV