Trafieq keynote speaker op Congres Industriële Veiligheid

Op donderdag 26 januari was Harry Rienmeijer, directeur van Trafieq, keynote speaker op Congres Industriële Veiligheid. In zijn presentatie gaf dhr. Rienmeijer uitleg over de risico's en gevolgen van het (vaak onbewust) onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen aan het werk gaan. Bijna niemand heeft de intentie onder invloed op het werk te verschijnen, maar toch gebeurt het zeer regelmatig.

Van onwetendheid naar bewustwording

Er heerst erg veel onwetendheid rondom de werking van alcohol, drugs en medicijnen en dat is de grootste valkuil. Wist u bijvoorbeeld dat 85% van de werkende Nederlandse bevolking met regelmaat alcohol drinkt? Vooral alcohol is een volledig maatschappelijk geaccepteerd middel en daardoor vaak moeilijk bespreekbaar te maken. Met als risico dat medewerkers (onbewust) onder invloed aan het werk gaan.

Tijdens het congres lanceerde Trafieq de ADM-scan in een workshop waarbij de deelnemers direct zelf de risico's van hun bedrijf in kaart konden brengen. Na het invullen van de scan ontvingen zij direct per e-mail het rapport mét een rapportcijfer. Wilt u ook weten welk risico uw bedrijf loopt en een gratis rapport ontvangen? In het volgende artikel leest u hoe u de ADM-scan in kunt vullen.

 

 

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.