Open training Signalering van ADM

Op woensdag 20 september 2017 organiseert Trafieq de training Signalering van ADM voor leidinggevenden. Dit is een cursus met open inschrijving. Tijdens deze cursus leert u signaleren of een medewerker onder invloed is van alcohol, drugs of medicijnen. U leert te constateren van welk middel de betrokkene onder invloed is en hoe te communiceren met deze medewerker. Daarnaast krijgt u tips over het verdere traject binnen uw organisatie bij problematisch gebruik van alcohol, drugs of medicijnen.

De cursus vindt plaats op een van de trainingslocaties van Trafieq. Heeft u interesse in deze training? Stuur een mail naar: advies@trafieq.nl. Of bel ons: 030 - 30 70 203

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol.

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.