Congres industriële veiligheid 2018 - 25 januari 2018

Help!, rampspoed en ellende daalt op ons neer. Net nu we doorhebben dat we iets moeten gaan doen met Alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer haalt de AVG een dikke streep door de rekening. Wat kun je als goed bedoelende en verantwoordelijk werkgever nog doen om ongevallen, schades, productieverlies en ziekteverzuim t.g.v. van alcohol drugs en medicijnen tegen te gaan?

Harry Rienmeijer (Trafieq) zal samen met Freek Geevers (Advocaat Geevers) u wegwijs maken in de do’s en dont’s rondom alcohol-, drugs- en medicijnbeleid. Of u daarmee in staat bent een goed en werkbaar veiligheidsbeleid t.a.v. alcohol-, drugs- en medicijngebruik op te stellen, wij denken van wel.

Wij zien u graag op het congres industriële veiligheid op 25 januari 2018. U kunt zich aanmelden via de onderstaande link:

Aanmelden

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.