Keurmerken

ISO certificaten

Sinds 2021 heeft Trafieq een formele erkenning ontvangen voor haar zorgvuldige werkwijzen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. We zijn nu voor ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat Trafieq op kwaliteit en informatiebeveiliging haar zaken uitstekend op orde heeft én houdt. Dat geeft zekerheid en vertrouwen voor jou als klant.

Keurmerk

Als trainingsbureau is Trafieq lid van de NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Binnenkort wordt dit verzilverd met ons NRTO-keurmerk (onafhankelijk getoetst). Als lid conformeren we ons aan de gedragscode NRTO en zijn we aangesloten bij de geschillencommissie. Zo weet je zeker dat ons trainingsbureau de kwaliteit en professionaliteit levert die je voor jouw organisatie wenst!

Vertrouwen

Onze ISO certificaten en keurmerken geven vertrouwen dat Trafieq doet wat ze belooft. We zijn duidelijk in onze aanpak en in de resultaten die je als organisatie kunt verwachten. Tot slot werken we altijd volgens de laatste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dat is voor jouw organisatie een zorg minder!

 

 

Trafieq ISO 9001
Trafieq ISO 27001
NRTO

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

Algemene informatie

Algemene informatie

Adresgegevens

Logo NRTO

NRTO

Logo Vitaal bedrijf

Vitaal Bedrijf

Trafieq ISO 9001

ISO 9001

Trafieq ISO 27001

ISO 27001


© Trafieq | Ontwerp: Elephant Design | Realisatie: WebLab42