Wat vinden onze klanten?

Klanten aan het woord over het rendement van een goed alcohol-, drugs- en medicijnenbeleid. Cursisten van de Code 95 leefstijl cursus vertellen wat ze eraan gehad hebben.

Bekijk de filmpjes

Alcoholslotprogramma

Trafieq voerde in opdracht van het CBR ook het alcoholslotprogramma (ASP) naar tevredenheid uit. Het Ministerie van Infrastructuur & Milieu heeft destijds besloten de uitvoering van het ASP per 21 september 2016 te stoppen. Dit besluit was een gevolg van de lage instroom van nieuwe deelnemers aan het programma. Het aantal deelnemers was zo ver afgenomen dat een goede uitvoering van het programma niet meer mogelijk is.

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene leveringsvoorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.