Trafieq Academie

In de Trafieq Academie kunt u terecht voor e-learning over alcohol, drugs en medicijngebruik op de werkvloer. 

E-learningmodule 'Voorlichting alcohol, drugs en medicijnvrije werkvloer'
Het doel van de module ‘voorlichting alcohol, drugs en medicijnvrije werkvloer’ is om te voorkomen dat medewerkers (onbewust) onder invloed op het werk verschijnen. Veel mensen drinken regelmatig alcohol en het aantal mensen dat drugs gebruikt stijgt, vooral in de leeftijdscategorie tot 30 jaar. 

In deze e-learning:

  • ervaart de medewerker aan de hand van voorbeelden hoe snel iemand onbewust onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen aan het werk gaat;
  • krijgt de medewerker praktische handvatten aangereikt om dit te voorkomen;
  • en leert de medewerker wat de gevolgen hiervan kunnen zijn op het functioneren.

Onze e-learning is laagdrempelig met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Deelnemers worden op een positieve en leuke wijze meegenomen door de kennis en toepassing van de kennis. Lees meer informatie over inhoud en leerdoelen (pdf). 

Wilt u een e-learning module volgen? Dat kan! Zowel in organisatieverband (incompany) als individueel. De e-learning kost €34,95 per deelnemer. Bij elke 5 inschrijvingen ontvangt u gratis onze infographic over de invloed van alcohol en drugs op het functioneren. Bij meer deelnemers hanteren wij aangepaste tarieven. De gemiddelde tijdsinvestering is 60 minuten. 
Neem contact op met  voor meer informatie en tarieven. 

Heeft u al inloggegevens? Log dan hier direct in op uw persoonlijke leeromgeving 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Business BV