Bent u op zoek naar advies over ADM-beleid? Worstelt u met de nuancering, maar wilt u wel volledig zijn? Trafieq heeft jarenlang ervaring opgedaan, bij zowel grote als kleinere organisaties en helpt u graag bij het opstellen en adviseren over een passend en juridisch gedegen ADM-beleid.

Trafieq maakt het u bovendien makkelijk wanneer u zelf snel een volledig ADM-beleid wil opstellen. Hiervoor ontwikkelde Trafieq speciaal de ADM-beleidstool.

Nog niet overtuigd? Doe dan eerst de risico scan om te ontdekken of u en uw bedrijf risico lopen wanneer u geen ADM-beleid heeft opgesteld en geïmplementeerd.

Op zoek naar een gedegen planning, facilitering en uitvoering van trainingen binnen uw bedrijf? Trafieq helpt u bij het faciliteren van trainingen, heeft zelf fysieke trainingsruimtes, maar traint ook online of op locatie.
Trafieq helpt u bij het plannen van deelnemers, trainers en locaties en zorgt voor een prettige administratieve afhandeling hiervan. Uw deelnemers en de trainers worden bijtijds geïnformeerd over de trainingsdata, locatie, etc.
Bovendien heeft Trafieq de beschikking over een grote pool aan trainers met naast gedragsverandering elk hun eigen specialismen.
Kortom, geef uzelf de rust en besteed de praktische trainingshandelingen uit aan Trafieq.

Jaarlijks trainen wij zo’n 12.000 tot 15.000 deelnemers gericht op gedragsverandering. Of het nou gaat om gedrag in het verkeer, op de werkvloer of om het gebruik van alcohol, drugs of medicijnen. Het draait bij Trafieq om het in beweging te brengen van mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor gezondheid, veiligheid en samen werken.

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod is zeer divers. We komen graag in gesprek om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Om een beeld te geven van wat we zoal kunnen:

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)

Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV