Verhuur trainingszaal en gespreksruimten

Onze locatie beschikt over twee professionele leslokalen en een werk-/spreekruimte. Deze zijn binnen de RIVM-richtlijnen prima te gebruiken.

Trainingszalen

Beide zalen beschikken standaard over een smartboard, eventueel uit te breiden met laptop, beamer, projectiescherm, geluidsboxen, flipover en stiften. De opstelling van de zaal kan in overleg worden afgestemd.

  Binnen RIVM regels   Normaal

Trainingsopstelling (hoefijzer)  

11 + trainer

12-14 + trainer 

Rij-opstelling

12 + trainer

16 + trainer

Kringopstelling (zonder tafels) 

12 + trainer 20-25 + trainer

 

 

 

 

 
Andere opstellingen zijn mogelijk. Ook kunnen beide lokalen worden geschakeld tot 1 grote ruimte. Deze ruimte biedt de (afhankelijk van de opstelling) een maximum capaciteit tot 60 - 70 personen (collegezaal opstelling).

Per lokaal (uitgaande van maximaal 14 personen) hanteren we een tarief van € 250,00 per dagdeel per lokaal (exclusief BTW, inclusief koffie/thee en water).

Spreekruimte

Trafieq heeft een aparte werk- en spreekruimte. De capaciteit is maximaal 4 personen. Deze ruimte is ideaal voor coachingsgesprekken of zakelijke afspraken e.d. die je in Zeist wilt voeren.

Voor de spreekruimte hanteren we een tarief van € 45,00 per dagdeel (ex BTW, inclusief koffie/thee en water voor maximaal 4 personen).

Bereikbaarheid en parkeren

De Bergweg 173A is snel bereikbaar vanaf de snelweg de A28 en met het OV via bus en OV-fiets. Ingang en parkeren zijn aan de achterzijde van het pand, bereikbaar via de Dijnselburgerlaan. Parkeren is gratis, maar de plekken zijn beperkt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Meer informatie over route en parkeren vindt u hier.

Reserveren kan via planning@trafieq.nl

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.