De dienstverlening van Trafieq is gericht op het voorkomen van ongevallen en productieverlies ten gevolge van het onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen. We bieden advies voor een adequaat alcohol-, drugs- en medicijnbeleid, voorlichting en preventie, handhaving en controles en individuele behandeling als zorg gewenst is.

Trafieq verzorgt laagdrempelige cursussen, workshops en lezingen over alcohol-, drugs- en medicijngebruik.

Bijvoorbeeld voor bedrijfsbijeenkomsten, brancheorganisaties, congressen en onderwijsinstellingen. Toegespitst op uw situatie en thema’s die voor u belangrijk zijn.

Misbruik van alcohol, drugs en medicijnen heeft niet alleen gevolgen voor de gebruiker, maar ook voor uw bedrijf, organisatie of school. Productieverlies, ziekteverzuim en schade bijvoorbeeld.

Met een goed alcohol-, drugs- en medicijnbeleid kunt u veel problemen voorkomen.

Vermoedt u dat een of meer van uw werknemers wel eens dronken of onder invloed van drugs op het werk verschijnt? Een alcoholcontrole of drugscontrole door Trafieq biedt u zekerheid. Daarnaast dienen dergelijke controles ook als handhaving van uw beleid en wordt de veiligheid van uw medewerkers gewaarborgd. 

Onze alcoholcontroles en drugscontroles worden uitgevoerd door trainers die gewend zijn om te gaan met weerstand en veel ervaring hebben in de verslavingszorg.

Naast het aanbod voor voorlichting en controles hanteert Trafieq een speciale werkwijze voor medewerkers in bedrijven die kampen met overmatig alcohol , drugs- of medicijngebruik: het 3-Partijencontract Consistent©.

Het 3-Partijencontract Consistent© is een unieke methode om (verslavings)problemen op de werkvloer aan te pakken. Voordeel voor werknemer en werkgever is dat de medewerker doorgaans aan het werk blijft gedurende de behandeling.

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies.
Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de Nieuwsbrief)